| Bölüm hakkında..! | |
|
+4oqzhn*m qüLen GüLşah<3Erenm Şahin*yqmR GüLcEnAz 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
GüLcEnAz ●üγє●
Mesaj Sayısı : 60 Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Bölüm hakkında..! Cuma Ağus. 29, 2008 3:58 pm | |
| bu forumda konu acmdan brudan ayrıdm ısteyebırlısınız.. | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Cuma Ağus. 29, 2008 3:59 pm | |
| evt açan 15 gnlük uyarı alırrr!!!! | |
|
| |
GüLşah<3Erenm
Mesaj Sayısı : 40 Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! C.tesi Ağus. 30, 2008 4:41 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Çarş. Eyl. 10, 2008 4:27 pm | |
| pardon da...üyelerin bi sorunu olduunda nasıl yasıcaklar kilit açıldı | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Ptsi Ekim 06, 2008 9:35 pm | |
| sorunalrınız burda arkadaslar konu acma yok | |
|
| |
oqzhn*m qüLen α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1012 Yaş : 31 Nerden qldn siteye??????? : ewden xD Sıkılnca nprsın xD??? : BLmemm xP Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : Süperr (: Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 936 Kayıt tarihi : 22/08/08
| |
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Salı Kas. 04, 2008 4:00 pm | |
| hayır buraya başka konu açınca 15 gnLük 2 uyarı birden alıyo. | |
|
| |
by muRat Dalkılıç Manyaqı
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 28 Nerden qldn siteye??????? : ewdenn xP Sıkılnca nprsın xD??? : beLLi oLmuo ama hepsi fan cLupLaRa giRiom daha çokxD Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bidenecik yaqmurcum :D Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 08/11/08
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! C.tesi Ara. 06, 2008 3:39 pm | |
| yani kısa süreliine banlanıo | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Paz Şub. 08, 2009 4:04 pm | |
| HayıR,banLanmıyo. Ve konu dağıLmasın.Yardıma ihtiyacı oLanLaR Yazsın. | |
|
| |
oquzhn*kubRa uSтaLaяıη мσdu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 26 Nerden qldn siteye??????? : İst.. Sıkılnca nprsın xD??? : hemeN pc ba$ınaaa x)) Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : Çook $eker..(: meleq qby..(: Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 244 Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Ptsi Haz. 22, 2009 2:35 pm | |
| yaqmur yha ben forum oyunları anLamadım o oyunLarı nası yapabiliRiz =) xD | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Ptsi Haz. 22, 2009 2:38 pm | |
| Canım anlamıcak bişy yok. Konu başlıklarına dikkatlice bak. Başlılları okuyup anlamaya çalış... Tekrar sorun olursa buraya yaz. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 26 Nerden qldn siteye??????? : İst.. Sıkılnca nprsın xD??? : hemeN pc ba$ınaaa x)) Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : Çook $eker..(: meleq qby..(: Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 244 Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Cuma Tem. 17, 2009 1:54 pm | |
| yaqmur ben mod aLımlarını anlamadım kısaca söLer misin =) | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Cuma Tem. 17, 2009 4:56 pm | |
| Canım hani mod. falan var yha onlar oraya başvuru yapıyo bizde uygun gördüklerimizi alıyoruz .Ama sen zaten Mod. ların daha üst düzeyisin. Senin daha üstün için şu an alım yok..(: | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Ptsi Ağus. 10, 2009 10:22 pm | |
| yagmur yha ben sitede anket yapmak istiyorum ama yapamıyorum anket ekle diorum ne varsa hepsini yazıorum yani anket sorusu fln qbi ama bunu tamam demek için bi qönder tüşu fln da çıkmıo ne yapabilirim KIsacası anket ekliyince Ekle die bişi yazmıo | |
|
| |
Mıss Koc* α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 503 Yaş : 26 Nerden qldn siteye??????? : İzmir Sıkılnca nprsın xD??? : PatakLama olayı ve müzik Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 578 Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Salı Ağus. 11, 2009 7:30 am | |
| Canım normal mesaj gönder e tıklayacaksın (= | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Salı Ağus. 11, 2009 1:24 pm | |
| tıkladım fakat olmuyo yinnede | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Salı Ağus. 11, 2009 3:02 pm | |
| Öyle değil canım..(:
Hani normal konu açıyosun yha, orda alta doğru Kalın bi şerit içinde Anket Ekle yazar. Onun sağında + işaretine tıkla. Seçenekleri falan yaz. Normal gönder'e tıkla..(: | |
|
| |
| |
| |
qözDe*Büsh мσdLaяıη вaşı
Mesaj Sayısı : 322 Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 304 Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Perş. Ağus. 20, 2009 4:13 pm | |
| Tamam. Siteye en kısa zamanda resimli bi anlatım koyulur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Perş. Ağus. 20, 2009 11:06 pm | |
| yardımınız için saolun anket eklemei öğrendim.. | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! C.tesi Ağus. 22, 2009 2:25 pm | |
| Ö.değiL canım ama önce SSS, sonra yardım forumu konusuna bak. Herşeyden önce. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Cuma Ocak 22, 2010 5:29 pm | |
| yHa adminler ben siteye video ekleyemiyorum .. Bir video qördüqümde altında sitene ekle falan yazıyo .. Ona tıklıyorum .. Yapıştırıyorum .. gönder diyorum ama video çıkmıo .. | |
|
| |
qözDe*Büsh мσdLaяıη вaşı
Mesaj Sayısı : 322 Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 304 Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: Bölüm hakkında..! Perş. Haz. 24, 2010 3:25 pm | |
| FazLa sohbet oLmasın.
Başka yardıma ihtiyacı oLan varsa yazsın. | |
|
| |
| Bölüm hakkında..! | |
|