Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Ünlüler Doğduklarında İlk Ne Dediler ? Çarş. Ocak 28, 2009 6:22 pm | |
| ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın
MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi?
TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz
ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu?
Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum
EMRAH : 1- Anam bunu km yaptı sana benim babam kim 2- annem yok benim 3- anne yoldan çıkma taammı 4- dr. amca niye sakalım yok benim
ŞAHİN ÖZER: Nan hemşireee seni meşhur edecem
MERİÇ : Ahuuuuu
PELE:top içerde kaldı
NİHAT DOĞANelikanlı yım ben
REHA MUHTAR: 1-acı var mı anne?? 2-her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa
ERBAKAN:bismilahirr ahmanirrahim
KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee
SAVAŞ AY: Annemin karnından bildiriyorum. .
UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil.
GÜLŞEN: off off rehacım nerdesin
AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa
AHMET ÇAKAR: doktor ne vuruyosun? deli misin? bakın delisin demedim deli misin dedim
HÜLYA AVŞAR : doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi
ÇAĞLA ŞIKEL: mamamı yedim beşiğimde bekliyorum
SERAY SEVER:bakın ağlarken hiç detone olmuyorum
LATİF DOĞAN -:beni doğurtan ebe olsan küstüm
MÜSLÜM GÜRSES: biz babadan böyle gördük
NECO:bebeksin diyenler nerde hani
BÜLENT ERSOY:fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu
NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum. . | |
|
qözDe*Büsh мσdLaяıη вaşı
Mesaj Sayısı : 322 Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 304 Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: Ünlüler Doğduklarında İlk Ne Dediler ? Paz Şub. 08, 2009 7:03 pm | |
| saoL | |
|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Ünlüler Doğduklarında İlk Ne Dediler ? Paz Şub. 08, 2009 7:08 pm | |
| | |
|
fanoguzhan Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 27 Sıkılnca nprsın xD??? : pc sıkılmama hiç fırsat weermiyoki sürekli onla meşgulümm Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 21 Kayıt tarihi : 14/06/09
| |
oqzhn*m qüLen α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1012 Yaş : 31 Nerden qldn siteye??????? : ewden xD Sıkılnca nprsın xD??? : BLmemm xP Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : Süperr (: Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 936 Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Ünlüler Doğduklarında İlk Ne Dediler ? Çarş. Tem. 08, 2009 4:20 pm | |
| | |
|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Ünlüler Doğduklarında İlk Ne Dediler ? Çarş. Tem. 08, 2009 6:44 pm | |
| ö.değiL canım. | |
|