Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: ŞaRkı SözleRi Salı Şub. 03, 2009 6:12 pm | |
| Oğuzhan Koç'un ŞarkıLaRıyla başlıyorum Giden günlerim oldu
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata
Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata | |
|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: ŞaRkı SözleRi Salı Şub. 03, 2009 6:13 pm | |
| Gül ki
Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Düşündüm Kalktiğimda Hiçbiri Seni Hiçbiri Beni Hiçbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hiç Açmadim çaldi Durdu Aldirmadim Hiçbişey Seni,seni Düşünmemi Engellemez Ben Anladim Bu Sabah
Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim
Bu Sabah Adini Boş Kağitlara Yazdim Astim Duvarlara Ben Birtek Seni Eski Günleri Istedim Canim Anlasana Bu Sabah Yatağin Boş Kismini Resimlerinle Süsledim Gördün Halimi Anla Derdimi Ne Olur Dön çok özledim Bu Sabah
Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim
Hadi Gel | |
|
qözDe*Büsh мσdLaяıη вaşı
Mesaj Sayısı : 322 Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 304 Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: ŞaRkı SözleRi Salı Ağus. 11, 2009 4:32 pm | |
| | |
|
Mıss Koc* α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 503 Yaş : 26 Nerden qldn siteye??????? : İzmir Sıkılnca nprsın xD??? : PatakLama olayı ve müzik Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 578 Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: ŞaRkı SözleRi Salı Ağus. 11, 2009 7:48 pm | |
| | |
|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: ŞaRkı SözleRi Çarş. Ağus. 12, 2009 1:57 pm | |
| Çocuk harika D: Yazdığı sözler de kendisi gibii | |
|