| Şahin Irmak | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:47 pm | |
| Doğum Yeri=İzmir Doğum Tarihi=29 eylül 1981
Oynadıkları=
Böyle mi olacaktı?....1997 Tatlı hayat...2001 sırlar dünyası/sır kapısı...2002 unutma beni...2002 çocuklar duymasın...2002 yarım elma...2002 biz size aşık olduk...2002 efsane...2002 parmak izi...2003 melek....2003 avrupa yakası...2004 çemberimde gül oya...2004 şeytan ayrıntıda gizlidir...2004 aliye...2004 yol palas cinayeti..2004 ah be istanbul...2004 çat kapı...2005 aşan bilir karlı dayın ardını...2005 bir demet tiyatro...2006 bebeğim...2006...hakan beynelmilel...2006..şahin karayılan(2)....2007...şiro kutsal damacana...2007 | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:48 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:50 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:50 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:51 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:52 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:53 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| |
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:56 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Perş. Mart 19, 2009 4:56 pm | |
| | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Çarş. Mart 25, 2009 3:40 pm | |
| Onur Toraman : Şahin Irmak Kimdir ? Bize kendinizden bahsedermisiniz. Şahin IRMAK : Şahin ırmak 1981 İzmir Karşıyaka doğumlu 3 erkeğin en küçük kardeşi İzmir aşığı,sıkı dostlukları olan haksızlığa hiç tahammül edemeyen zaman zaman agresif siniri biraz geç geçen ama özür dilemesini bilen insan seven insanı seveni seven kendi dünyası olan iyi insan olmaya çalışan güzel bir adam
Onur Toraman : Bkm mutfak ekipinde ne kadar zamandır yer alıyosunuz ? Şahin IRMAK : Mutfak ekibiyle 4 yıldır beraberiz.
Onur Toraman : Bu ekipe nasıl dahil oldunuz ? Şahin IRMAK : 4 yıl önce bir sınav açtılar bu ekibi oluşturmak için o sınava katılan ve yaklaşık 400 kişinin arasından 30 arkadaşıyla ekibe katılan şanslılardanım .
Onur Toraman : Sevgili Yılmaz Erdoğan'ı nasıl tanımlarsınız. Şahin IRMAK : .Hayatımda tanıştığım tanıştığım için kendimi çok şanslı hissettiğim hocam,abim,arkadaşım(çok laubali olmadan).
Onur Toraman : Baba rolü ile insanların beğenisini kazandınız.Bu rolün hikayesinide dinlemek isticeklerdir ? Şahin IRMAK : Bizim Eser Yenenler'le benim evde geyiğin dibine vurmuşken buldum çok eğleniyorduk evde saçma bi şekilde eser kanka sen benim babam ol ben de oğlun olayım dedi.neden dedim?ne bileyim ya işte dedi durum o kadar saçmaydıki başladık doğaçlamaya çok eğlendik.daha sonra mutfakta oynamak için yeni skece ihtiyacımız vardı.eserin fikriydi o gün evdeki geyiği skeç yapmak.başta ben çok drendim saçmalama oğlum rezil mi edicen beni dedim hayır çok komik diye ısrar etti son dakikada ikna oldum ve sahneye çıktım.o gece aldığım reaksiyona ben de inanamadım 4 yıldır geliştire geliştire oynuyoruz skeci.
Onur Toraman : Skeçlerde rol dağılımını nasıl yapıyosunuz? Şahin IRMAK : Rol dağılımı yazarın insiyatifindedir kim hangi role uygunsa ona verilir.
Onur Toraman : Kaçyıldır bu işi yapıyosun? Şahin IRMAK : 13 yıldır oyunculuk yapıyorum.
Onur Toraman : Peki bi tabir vardır tiyatronun tozunu yutmak diye,sizce bu tabir sizin içinde böylemidir? Şahin IRMAK : Sahneye bir kere çıkan hep çıkmak ister bu böyledir.insana kendini değişik farklı güçlü hissettirir sahne.
Onur Toraman : Bizlere biraz rol aldığınız dizi - film lerden bahsedermisiniz Şahin IRMAK : Bir çok dizide rol aldım en son atv yapımı karayılanda oynadım 2 tane de sinema filmim var beynelmilel ve kutsal damacana.
Onur Toraman : Yeni projeler varmı sizi BKM MUTFAK haricide izleyebileceğimiz. Şahin IRMAK : Beni uzun süre bu ekiple beraber görüceksiniz bu ekip ne iş yaparsa bende o işe dahil olucam.sanırım bütün ekibin oynadığı bir sinema filmi projemiz olucak.
Onur Toraman : Ben görüyorum ki herkes mutfak ekipinde yer almak istiyor,siz onlara bu işin ne şekilde hangi koşullarda olabileğinden bahsedermisiniz. Şahin IRMAK : Evet talep çok bizim programla beraber insanların oyuncu olma hevesi yeniden arttı bu ekip 4 yıldır bir arada ve muhteşem bir uyum içerisinde.şimdilik yeni oyuncu almak fikrine sıcak bakılmıyor ama elbette olucaktır.sadece beklesinler ve takip etsinler.
Onur Toraman : Şahin Irmak (evli/bekar/ilişkide) Şahin IRMAK : Bekar
Onur Toraman : Hedeflerinizde neler var ? Şahin IRMAK : Çok şey var çok iyi sinema filmlerinde oynamak.ileride kamera arkasında bişeyler yapmak.oyun yazmak.vs...
Onur Toraman : (...)onunla aynı sahnede olmak en buyuk hayalim dedigin biri var mı ? Şahin IRMAK : Var Yılmaz Erdoğan aynı sahneye çıkıyoruz ama sadece ben oynuyorum karşılıklı oynamayı çok isterim.
Onur Toraman : Kendini çarşamba gecesi ekranda izlerken neler hissediosun ? Şahin IRMAK : Verdiğimiz emeği düşünüyorum çıkardığımız işten gurur duyuyorum çok eğleniyorum.bir de ersinin skeçlerini bekliyorum dört gözle en çok ona gülüyorum.
Onur Toraman : Yolda çoğu insan seni tanıyor,peki tepkiler nasıl? Şahin IRMAK : Ben bu programdan öncede çeşitli işlerde oynadım insanlar yine tanıyorlardı ama bu programla değişik bişey oldu evet insanlar yine tanıyorlar ama amcalar teyzeler evlatları gibi seviyor akranlarım yakın arkadaş.
Onur Toraman : Birazda BKM MUTFAK'tan bahsedermisin en başarılı buldukların,daha yapağı çok şey var dediklerin ? Şahin IRMAK : Bütün ekip arkadaşlarım çok başarılı hepsini çok iyi işler yaparken görüceksiniz kimseyi ayırmam fakat programda da ön planda görünen arkadaşlarım eser,oğuzhan,bülent,murat,büşra,metin,ersin uzun yıllar çok keyifli işler yapıcaklarına inanıyorum.
Onur Toraman : Senin artık adının devamında anılan BABA rolü ilerki skeçlerdede olucak mı ? Şahin IRMAK : Evet olucak yazıyoruz.ilerki bölümlerde izleyeceksiniz.
Onur Toraman : Gelecek bölümler hakkında biraz tiyo alabilrimiyim sizi sevenler ilk bizden duysunlar ? Şahin IRMAK : Çok eğlenicekler
Onur Toraman : Seni sevenlere burdan neler söylemek istersin Şahin IRMAK : Hiç kafa açmıycam söz veriyorum ( kafa açmak tabirini programı takip edenler bilirler) | |
|
| |
ŞAHİN 4EVER
Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 30 Nerden qldn siteye??????? : ŞAHİNİSTAN Sıkılnca nprsın xD??? : nette dururum Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 94 Kayıt tarihi : 22/06/09
| Konu: Geri: Şahin Irmak Ptsi Haz. 22, 2009 5:57 pm | |
| aşkım yaa
ŞAHİN FOREVER
sağol bitanem | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Ptsi Haz. 22, 2009 6:52 pm | |
| | |
|
| |
Mıss Koc* α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 503 Yaş : 26 Nerden qldn siteye??????? : İzmir Sıkılnca nprsın xD??? : PatakLama olayı ve müzik Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 578 Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: Şahin Irmak Ptsi Haz. 22, 2009 7:07 pm | |
| sağol tatlım yakışıklı çocuk | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Salı Haz. 23, 2009 4:12 pm | |
| ö.değiL | |
|
| |
qözDe*Büsh мσdLaяıη вaşı
Mesaj Sayısı : 322 Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 304 Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: Şahin Irmak Cuma Haz. 26, 2009 4:44 pm | |
| sağoL hepinize katıLıyoRum..=) | |
|
| |
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Şahin Irmak Paz Tem. 12, 2009 6:50 pm | |
| | |
|
| |
| Şahin Irmak | |
|