Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: TıRnak yeme..! Paz Mart 22, 2009 4:13 pm | |
| + yeme tirnaklarini - ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum
- hasan yeme olm tirnaklarini + neremi yiyim
- tirnaklarini yerken cok komik gozukuyosun + sen beni dondurma yerken gordun mu
- yeni manikur yaptirdim sekerim + havan batsin
-yeme tırnaklarını +ben yemıom yere atıom ki
-tırnaklarını yeme nan +wer o zmn senın tırnaklarını yeyim
-tırnaklarını yeme +yok ben ztn yemıom butun butun yutuom
-Yemme tırnaklarini +sende yicenmi bak ayak tirnaklarimin tadi harika 15 gün yikamadim ohh miss gibidir şimdi
- yeme tırnaklarını recai + adam gibi bi yemek yap ta onu yiyiek o zaman -
- ne yiyiosun sen öyle çaktırmadan + tırnak istermisin -
-yeme +yerim -yeme dedim! +yedim bile. -sana yeme demiştim!! +kızım sus ******** Yedik işte adam çileden çikarma -
-nan bırasda benımkıleri ye kesmesi zor gelior +***
-abi manıkur pedikur yapıon mu? +yapıoz gel
-yeme kızım tırnaklarını -ya ufffff -bey tırnakmı kalmış artık eti somuruyu kemiğe dayanacak yakında -doğru kemiğe gelince haber ver yeme kızım kemiğini diyim
-tırnağına noooldu nan? -yidim -ayak tırnağı yenirmi nan ---
-napıon zavallı kediye -yiyiom -ne ? -sakin ol kediyi yemiom -ohhh be napıon göremiom -tırnaklarını yiyiom benimkileri yasakladı bizimkiler de -ha iyi iğrenççççsinnn
-Yaren tırnaklarını yemesene.. +Herşey için çok geç artık!..
- yeme kızım tırnaklarını + yemiyorum anne törpülüyorum dişlerimle
- yeme tırnaklarını kızım şeytan yuvaları var orda + ne alaka anne ya
- tırnak makası var mı? + ben varım olur mu *tırnağın olayım ye beni
- Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo.. Dislerimle tirnaklarimi tanistiriyorum.. - O nasil oluyo
-kızıım napıyosuun, gene tırnaklarını yiyosun dimi -hayır anne tırnağımdaki ojeyi çıkarıyorum -haa artislik yapıp dişinle çıkarıosun
-niye tırnaklarını yiyosun -açım ulan açım
-küçük emrah napıosun -tırnaklarımı yiyorum -niye olum sorun annen mi gene | |
|
qözDe*Büsh мσdLaяıη вaşı
Mesaj Sayısı : 322 Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 304 Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: TıRnak yeme..! C.tesi Haz. 20, 2009 9:24 pm | |
| sağoL | |
|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: TıRnak yeme..! Paz Haz. 21, 2009 8:23 pm | |
| | |
|
Mıss Koc* α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 503 Yaş : 26 Nerden qldn siteye??????? : İzmir Sıkılnca nprsın xD??? : PatakLama olayı ve müzik Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 578 Kayıt tarihi : 14/06/09
| Konu: Geri: TıRnak yeme..! Ptsi Haz. 22, 2009 9:28 am | |
| | |
|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: TıRnak yeme..! Ptsi Haz. 22, 2009 12:41 pm | |
| Bağımlılık yapyo..=) Annem bi ara sarmıştı da... | |
|