Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Önemli Duyuru..!! Perş. Haz. 18, 2009 2:10 pm | |
| Arkadaşlar;
Size rütbeler konusunda biraz bilgi vericem..=)
Bildiğiniz gibi adminler yöneticidir. Sitede normal olarak yönetim panelini görür ve her konuyu ve forumu modere(o konuyu taşıma,kilitleme vb. ) edebilir.
Sitemizde SibeL ,GüLen ve Ben adminiz.
Co admin ise aynı şekildedir. Ama adminlerle ayın yetkinye sahip olmasına rağmen adminlerin bir alt kadamesidir.
sitemizdeki co admini yok.
Moderatörler sitedeki belirli forumları modere etme yetkisine sahiptirler.Ancak bism sitemizde mod.lerın başı vardır. Bu tüm forumların mod.u olur.
forum poLisi sitede uyulmayan kuralları saptar ve admine bildirir.
NOT: diğer rütbeler önem sırasına göre düşünülebilir.
En son Şahin*yqmR tarafından Perş. Haz. 24, 2010 2:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Önemli Duyuru..!! C.tesi Haz. 20, 2009 7:50 pm | |
| Bizim sitemizde Ustaların modu ve Çırakların modu da vardır bunlar normal mod gibi değil, S. modun farklı versiyonlarıdır. Yani bildiğiniz S. mod dur..=) Onlar tüm sitede mod*luk yaparlar[aynı süper modlar ve modların başı gibi]
Sitemizde birer tane usta ve çırakların modu vardır. Sitemizdeki ustaların Modu Kübra'dır. | |
|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
| Konu: Geri: Önemli Duyuru..!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:23 pm | |
| JR Admin; yönetim panelini görür. Co adminin bi üst kademesidir.
Sitemizin JR admini KıvıLcım'dır. | |
|