Oqi*FyYza |¢σ-α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 29 Nerden qldn siteye??????? : "İST"anßuLL xD Sıkılnca nprsın xD??? : dı$aRı çıkaRıım xD Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Oğuzhan Koç Rep Gücü : 47 Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Doğru Erkek Salı Tem. 28, 2009 4:31 pm | |
| Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve, -'Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün, öyle dile' demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak: -'Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barışın gelmesini diliyorum' deyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle; -'Allah aşkına Kadın!? Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam, işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun?' diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve -'Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik, hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak bir erkek diliyorum.' demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş: -Uzat şu kahrolası haritayı!!!... | |
|
Şahin*yqmR α∂мiѕтяαтσя
Mesaj Sayısı : 1993 Yaş : 27 Sitemizi NasıL BuLdunuz..? : bnm sitem =) Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 1991 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Doğru Erkek Salı Tem. 28, 2009 4:46 pm | |
| x))))))) süpeRmss sağoL canım. | |
|
qözDe*Büsh мσdLaяıη вaşı
Mesaj Sayısı : 322 Ruh HaLi ? : Rep : Ç.q.H.b'yi ne kadaR seviyorsun : En sevdiğin ÇıRak : Şahin Irmak Rep Gücü : 304 Kayıt tarihi : 08/02/09
| Konu: Geri: Doğru Erkek Perş. Haz. 24, 2010 3:28 pm | |
| - Şahin*yqmR demiş ki:
- x))))))) süpeRmss sağoL canım.
| |
|